Soket is dé digitale sociale kaart voor gemeenten en haar inwoners

Op Soket vindt u praktische informatie, zoals adressen en links naar websites van producten, diensten en activiteiten van zowel professionele als vrijwillige organisaties en initiatieven.

 

Bij het woord kaart moet u denken aan een geografische kaart met daarop de mogelijkheden en initiatieven in een bepaalde regio. Sociaal geeft aan dat het een overzicht betreft van mogelijkheden en initiatieven op het gebied van welzijn, gezondheidszorg, (sociale) voorzieningen en wonen. De digitale sociale kaart geeft inzicht in de mogelijkheden in de samenleving om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen en te participeren in de samenleving.

 

De sociale kaart geeft aan voor wie de mogelijkheden/initiatieven bedoeld zijn (de doelgroepen) en beschrijft de werkwijze (activiteiten, doelstelling) en mogelijkheden. De kaart biedt snel en makkelijk een overzicht, waardoor u op eenvoudige wijze het juiste adres vindt waar u moet zijn.

 

Is uw gemeente op de hoogte van de vele organisaties en initiatieven binnen het sociale domein?

Soket zorgt voor een gedetailleerd inzicht in de gecontracteerde organisaties binnen het sociale domein van uw gemeente. Doordat de uitvoering van de Wmo, het jeugdbeleid en de participatiewet fors is veranderd, hebben gemeenten er veel nieuwe taken bij gekregen. Maar bent u goed op de hoogte van de vele organisaties en initiatieven binnen het sociale domein? Kunt u de juiste organisaties vinden in het veranderde systeem? Soket zorgt ervoor dat de informatie die hiervoor nodig is, inzichtelijk wordt gemaakt voor zowel professionals als inwoners.

 

Soket is een digitaal diensten/productenboek dat per gemeente op maat wordt ingericht.

Door filters en uitgebreide zoekmogelijkheden kan men eenvoudig de juiste organisaties, initiatieven en informatie vinden.
Soket is een uitgebreide digitale sociale kaart waar verschillende soorten gebruikers op kunnen inloggen. Afhankelijk van de rechten die men heeft kan men zaken wel of niet zien en aanpassen. De geografische kaart van Soket laat alle relevante organisaties binnen een bepaalde regio zien . Sociaal geeft aan dat het een overzicht betreft op het gebied van de Wmo, het jeugd beleid en de participatiewet.

 

Eenvoudig te beheren

Het beheer vergt weinig tijd doordat organisaties kunnen worden geimporteerd of worden uitgenodigd om zichzelf online aan te melden. Van organisaties die zichzelf hebben aangemeld kunnen gemeenten de aanmeldingen beoordelen, bewerken, goedkeuren of afkeuren. Indien er wijzigingen zijn bij een organisatie kunnen ze die eenvoudig op de website doorvoeren. Er is ook een mailfunctie waarmee gemeenten periodiek alle organisaties kunnen vragen hun gegevens te controleren en zo nodig te updaten.

 

BEKIJK DE DEMO SOCIALE KAART     CONTACT

Contactgegevens

Soket is een dienst van Softmedia Interactive
Kanaaldijk-zuid 15A
5611VA Eindhoven
040 294 06 05
info@soket.nl