Dé sociale kaart voor gemeenten en haar inwoners

De digitale sociale kaart wordt per gemeente op maat ingericht. Deze wordt ingericht in de huisstijl van de gemeente en kan worden voorzien van eigen filters voor trefwoorden, thema's, doelgroepen en diensten. Iedere kaart krijgt tevens een eigen internet adres, bijvoorbeeld https://uwgemeente.soket.nl.

 

Door de uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden, vinden professionals, maar ook inwoners die binnen de gemeente actief zijn, snel en eenvoudig de voor hen relevante initiatief of organisatie. De resultaten kunnen worden weergegeven in een lijst of op een kaart. Van de organisaties kunnen de detail gegevens worden bekeken en kan direct een routebeschrijving worden gegenereerd. Trefwoorden waarop veel wordt gezocht, worden opgeslagen en weergegeven.

 

Eenvoudig in beheer

Om te voorkomen dat het beheer veel tijd kost, kunnen organisaties en initiatieven die zichtbaar willen zijn op de digitale sociale kaart, zelf een profiel aanmaken en zich aanmelden. Nadat een organisatie zichzelf heeft aangemeld, ontvangen de gemeente ( beheerder) per email een aanmeldverzoek met de gegevens van de organisatie. Na beoordeling kan een medewerker van de gemeente de aanmelding goedkeuren, bewerken of afkeuren. Op deze manier heeft de gemeente regie en controle over de vulling van de digitale sociale kaart.

 

De gemeente kan organisaties periodiek een e-mail sturen, waarin gevraagd wordt om de gegevens de sociale kaart te controleren en up-to-date te houden. De organisaties zijn dus zelf mede verantwoordelijk voor het up to date houden van gegevens. Daarmee is Soket uniek en kan ook garant staan voor een sociale kaart die een totaal beeld geeft van de organisaties en initiatieven die er zijn in de omgeving.

 

BEKIJK DE DEMO SOCIALE KAART     CONTACT

Contactgegevens

Soket is een dienst van Softmedia Interactive
Kanaaldijk-zuid 15A
5611VA Eindhoven
040 294 06 05
info@soket.nl